Nagy napnak ígérkezett október 19-e a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény Polgárdi-Tekerespuszta ápoló-gondozó otthona lakói számára. A "Fehérvár Travel" Közhasznú Alapítvány közel 15 millió Ft-os támogatásával elkészült a gumi lapokkal burkolt sportpálya.   "Köszönjük az Alapítványnak, hogy álmaink valóra válhattak; nekünk, a használóknak pedig váljék az egészségünkre!"- fogalmazott köszöntő beszédében az intézmény vezetője Hajduné Reith Mónika.

         

A pályaavatót 5 csapat kispályás labdarúgó tornája követte. A CSAPATOK:
  1.  Tapolcsányi kollégium, Budapest.
  2.  Lepsény-Mezőszentgyörgy.
  3.  7-es Presszó, Polgárdi.
  4.  Polgárdi-Tekerespuszta.
  5. "Fehérvár Travel", Székesfehérvár.


Kihasználva az alkalmat Ribi Péter az Alapítvány alapítója, Igari Antal Mihály a kuratórium elnöke és Mészáros Imre irodavezető Hajduné Reith Mónika vezetésével megtekintették az intézményt, találkozhattak a lakókkal és bepillantást nyerhettek lakókörnyezetükbe. A vendégeket sajnos több esetben lehangoló látvány fogadta (beázás miatt használhatatlanná vált lakószobák, lezárt szekciók, túlzsúfolt lakóegységek). Séta közben a segítségnyújtás további lehetőségeit keresték.

Az átadó ünnepség a kispályás labdarúgótorna erdményhirdetésével zárult, amelynek győztese a Tapolcsányi kollégium verhetetlen csapata lett.

Az eseményről tovább olvashat az alábbi linkre kattintva:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/sportpalyat-avattak-polgardi-tekerespusztan-3346248/

[Vissza]