A tordasi Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona lakói és dolgozói nevében köszönetünket fejezzük ki a Fehérvár Travel Közhasznú Alapítványnak, hogy értelmi- és pszicho-szociális fogyatékossággal élőket ellátó intézményünk számára egy 9 személyes gépkocsi beszerzésével kapcsolatban pályázati támogatást nyújtott!

Mivel az Otthonban nagy hangsúlyt fektetünk lakóink szabadidejének minőségi tartalommal történő megtöltésére, életkörülményeik javítására, egyéni szükségleteik kielégítésére, a pályázati úton elnyert gépkocsi óriási segítséget nyújt lakóinknak eljutni a jövőben a nyári táborok és az évközbeni közösségi programok helyszíneire, sportolóinknak a versenyekre, filmes és homokszobrász csapatunknak, zenekarunknak, valamint tánccsoportunknak a különböző fesztivál helyszínekre, valamint nem utolsó sorban azon embertársaink szállításában, akiknek helyben nem megvalósítható a gyógykezelése. Mindezek nagymértékben enyhítik a fogyatékos állapotból eredő társadalmi hátrányokat és elősegítik intézményünk ellátási színvonalának emelését.

A 2016. február 19-én, házi ünnepség keretében történt gépkocsi átadás nagy esemény volt az Otthon életében, hiszen régóta vágytunk már egy „új kisbuszra”. Az eseményt kerekesszékes lakóink és az őket segítő mentálhigiénés csoportunk dolgozói színvonalas műsora nyitotta meg, majd a kissé csepergő eső ellenére is sokak részvételével Mészáros Imre irodavezető úr ünnepélyes szalagátvágást követően adta át Inotay Györgynek az intézmény igazgatójának a mikrobuszt, melyet lakóink azonnal birtokba is vettek.

Ismételten hálás köszönetünk a hathatós segítségért!

Köszönettel:

Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona Tordas


[Vissza]