Közel Egymillió Ft értékben fejlesztő játékokat vehetett át Enyingen a Lurkó Kuckó Egyesület, amelyet a koraszülöttek napja alkalmából rendezett játékos délutánon adott át a Fehérvár Travel Alapítvány.

 

 

A gyermekek azonnal birtokba is vehették a fejlesztő eszközöket. Az Egyesület tervei közt szerepel, hogy a gyermekük otthoni fejlesztését vállaló szülőknek az eszközök egy részét tartós használatba adnák át.

Tisztelt "Fehérvár Travel" Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért! Ezúton köszönjük, hogy a Lurkó Kuckó Egyesület számára nyújtott támogatásukkal lehetővé tették az Enying Járás településein, élő korai fejlesztést igénylő gyermekek számára a magas színvonalú ellátást. A speciális fejlesztőeszközöket a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Enyingi Tagintézményének szakemberei számára használatba átadtuk, ezzel biztosítva a magas színvonalú ellátás folyamatosságát. A pályázatban foglalt célt elértük, a szakmai és pénzügyi elszámolás megtörtént. Mellékelek pár fényképet és az alábbi linken elérhető kisfilm az Enying Város Tv-ben volt látható.

Tisztelettel és köszönettel:
László Péterné Lurkó Kuckó Egyesület elnök

https://www.youtube.com/watch?v=m0W-AJgxNEQ
Az alábbi linken megtekinthető a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat honlapján a Koraszülöttek Világnapjához kapcsolódó összeállítás. http://fejermepsz.hu/?p=4210

Az alábbi linkre kattintva részletes beszámolót olvashatnak az eseményről a FMH Online oldalán:
http://feol.hu/enying/jatekok-a-jovonek-egymillio-forintert-vasarolhattak-fejlesztoeszkozoket-1802266

[Vissza]